Eurofiles

Op afstand werken was nog nooit zo eenvoudig!

Vergemakkelijk de interne en externe uitwisseling van gegevens met een beveiligd samenwerkingsplatform. Moeiteloos samenwerken aan hetzelfde document zonder dat u mails moet versturen. Met EuroFiles kunt u efficiënt samenwerken, waar u ook bent

Inloggen

Installeer de EuroFiles-agent op al uw apparaten

Windows, Mac, Android, iOS en Windows Phone

coffee

Breng al uw werkmappen over naar de EuroFiles-schijf.

Ook zonder te synchroniseren krijgt u toegang tot uw bestanden vanuit de lokale toepassingen.

folder

Dankzij EuroFiles kunt u onderweg even vlot met collega's, partners en klanten samenwerken als op kantoor

FUNCTIONALITEITEN

INTRANET / EXTRANET

Veel meer dan een tool voor samenwerking: een echt intranet/extranet-platform dat u overal dezelfde toegang geeft tot uw bestanden als op kantoor.

IN REAL TIME SAMENWERKEN

Dankzij EuroFiles kunt u efficiënt samenwerken met collega's, partners en klanten, ook als ze niet op kantoor zijn. Elke wijziging wordt onmiddellijk aangebracht en is in real time beschikbaar op de gebruikersposten die toegang hebben tot deze informatie.

VERSPREIDEN VAN DOCUMENTEN

Telkens wanneer een document wordt aangepast, krijgt de gebruiker een bericht met de mededeling dat het bijgewerkte document beschikbaar is op zijn EuroFiles-platform. De grootte van de bestanden speelt geen rol meer, u kunt ze nu veiliger en gemakkelijker delen dan ooit!

HIËRARCHISCH GESTRUCTUREERD BEHEER

Met EuroFiles kunt u de toegangsrechten en actieve beheersopties voor elke medewerker in het bedrijf beheren. De structuur van uw bedrijf wordt overgenomen in EuroFiles om de noodzakelijke toegangsrechten te geven voor een bestand/map.

SERVER AGENT

Deze functionaliteit onderscheidt EuroFiles van andere samenwerkingsoplossingen in de markt. EuroFiles is namelijk veel meer dan een collaboratieve oplossing. Het is een onmisbaar intranet/extranet-platform voor bedrijven met medewerkers op de baan. De server agent beschikt over een Active Directory integratie, haalt de NTFS-rechten op, migreert de gedeelde bestanden automatisch met behoud van de rechten en eigenschappen en maakt het mogelijk om de bestanden van diverse entiteiten tussen verschillende servers te synchroniseren. Probeer het, u zult het niet meer willen missen!

CLOUD DRIVE

Dankzij een gemapte schijf die toegankelijk is voor uw lokale toepassingen krijgt u toegang tot uw bedrijfsgegevens zonder dat u ze moet synchroniseren.

VERTROUWELIJKE UITWISSELING

Controleer uw vertrouwelijke informatie en deel uw bestanden volkomen veilig met uw medewerkers, maar ook met externe partners. De gegevensstromen tussen systemen worden versleuteld, zodat de communicatie tussen de systemen geheim is, om vertrouwelijke uitwisseling tussen groepen van personen mogelijk te maken.

GEDEELDE MAPPEN

U moet met verschillende personen aan een dossier werken? Met EuroFiles kunt u mappen en bestanden volkomen veilig delen met uw collega's, partners en klanten, ook als ze geen gebruik maken van EuroSync. U kunt een presentatie aanpassen zonder dat u elke wijziging via mail moet doorsturen. Als u ze opslaat in uw gedeelde map, krijgen alle betrokkenen een bericht en kunnen ze die wijziging bekijken. Controleer wie elk bestand mag bekijken en wijzigen. Optimaliseer de uitwisseling van gegevens met professionele partners dankzij een unieke tool die de interacties centraliseert.

MULTIDEVICES

EuroFiles is beschikbaar onder Windows, Mac, iOS, Android en Windows Phone en synchroniseert al uw bestanden in real time op al uw apparaten. Voortaan kunt u op elk moment werken op al uw apparaten, op kantoor en onderweg.

PREVIEW

Om een bepaald document snel terug te vinden, kunt u Office-, pdf-bestanden en foto's in EuroFiles bekijken in miniatuur- of groot formaat. Naast de zoekfunctie helpt de previeuwfucntie u om uw bestanden in een oogwenk terug te vinden

BEWERKEN

Voor optimale online samenwerking kunt u uw Office-documenten en foto's met EuroFiles rechtstreeks bewerken op het web-platform. U kunt ook nota's aan de documenten toevoegen zodat uw medewerkers uw opmerkingen kunnen lezen.

VERSIONING

EuroFiles maakt automatisch een back-up van de vorige versies van de gesynchroniseerde bestanden (u kunt het aantal zelf instellen) en verwijderde documenten. U kunt de bestanden met één klik openen in de web interface.

OFFLINE TOEGANG

Kies de bestanden die op elk moment toegankelijk moeten zijn. Ze zullen beschikbaar zijn op uw pc, ook als u niet on line bent. U kunt probleemloos overal werken.

BEHEERSCONSOLE

Als administrator van de oplossing kunt u het veiligheidsbeleid bepalen en alle gebruikers vanop afstand beheren en monitoren.

Toutes nos solutions sont:

100% Saas

Versleuteling van de gegevens

Redundante opslag in België

Vertrouwelijkheid van uw gegevens gegarandeerd

Onbeperkte bandbreedte

Eenvoudige en intuïtieve interface

Telefonische support in België

Digilover : Agence Web à Namur