Euromonitoring

Verhoog uw productiviteit, monitor de IT-systemen van uw klanten in real time!

Controleer en verzeker de goede werking van alle componenten van de IT-infrastructuur van uw klanten vanop afstand. Euromonitoring waarschuwt u als de limieten bereikt zijn en u kunt de servers en computers rechtstreeks vanuit uw dashboard overnemen.

Inloggen

Creëert klanten nodes in de boomstructuur van EuroMonitoring

om de verschillende klanteninfrastructuren te beheren

folder

Installeer de EuroMonitoring-agenten

op de servers en apparaten van uw klanten

folder

Treed proactief op! U kunt de IT-infrastructuur van uw klanten in één oogopslag monitoren.

FUNCTIONALITEITEN

MAKKELIJK TE INSTALLEREN

U kunt de agent in minder dan een minuut installeren, u kunt meteen aan de slag!

REAL TIME MONITORING

U krijgt een real time overzicht van de gemonitorde infrastructuur: status van de workstations en servers, dringende waarschuwingen, staat van de back-up jobs, antivirusprogramma's, enz

ALERTING

Afhankelijk van uw persoonlijke instellingen ontvangt u 24/7 alarmen via mail en/of sms over de incidenten op uw servers, werkposten, apparaten, enz.

CONTROLE OP AFSTAND

Dankzij onze integratie van LogMeIn® Pro kunt u de servers en werkposten die u beheert op elk moment overnemen.

INCIDENTTICKETS

Elk alarm genereert een incidentticket met een uniek identificatienummer. Aan de hand van dit ticket kunt u de acties volgen die werden ondernomen en gearchiveerde tickets terugvinden. De eindgebruikers kunnen ook tickets creëren, die naar hun supportteam worden gestuurd.

RAPPORTEN

Verhoog de waarde van uw dienstverlening door uw klanten elke dag, week of maand rapporten te bezorgen. Ze worden automatisch beheerd en aan uw omgeving aangepast

MOBIELE TOEPASSING

Download en gebruik onze mobiele toepassing die beschikbaar is onder iOS en Android om toegang te krijgen tot uw dashboard en tickets, waar u zich ook bevindt.

GEBRUIKERS

U kunt de gebruikers volledige of beperkte toegang geven tot de verschillende knooppunten van uw multi-tenant boomstructuur: administrator, technisch verantwoordelijke, technicus, klant, of alleen-lezen.

CUSTOM SCRIPTS

Start gepersonaliseerde scripts om te controleren of een bepaald bestand op een pc staat, WMI queries te starten DOS-commando's uit te voeren, uw BDD direct te ondervragen, SQL queries te lanceren, enz. U kunt de resultaten van uw Custom Scripts ook weergeven in de vorm van curves, het resultaat exporteren en gepersonaliseerde alarmen aanbrengen.

PATCH MANAGER

Voortaan kunt u uw pc onder Microsoft Windows rechtstreeks vanuit uw dashboard updaten en met één klik aangeven of u kritische, optionele of beide updates wilt uitrollen. Binnenkort is er nog meer software beschikbaar.

AL ONZE OPLOSSINGEN ZIJN:

100% Saas

Versleuteling van de gegevens

Redundante opslag in België

Vertrouwelijkheid van uw gegevens gegarandeerd

Onbeperkte bandbreedte

Eenvoudige en intuïtieve interface

Telefonische support in België

Digilover : Agence Web à Namur