Eurobackup

Met de gecentraliseerde Backup Cloud-oplossing voor bedrijven zijn uw bestanden altijd beveiligd.

Bescherm de gegevens van uw klanten door ze veilig op te slaan in onze datacenters in België. Met EuroBackup kunt u back-ups maken van elk type gegevens op om het even welke infrastructuur.

Eenvoudig back-ups maken

icon
icon
icon

Download

EuroBackup

Kies

uw bestanden

Maak u geen zorgen

Eurobackup beschermt uw gegevens

Drie beschermingsniveaus.

Een lokale back-up in uw bedrijf en een dubbele back-up in de cloud en op de servers van EuroConnect. Dankzij die drievoudige bescherming kunt u uw gegevens snel lokaal herstellen en kunt u bovendien vertrouwen op een online back-up.

arrow_down

icon

Lokale back-up

arrow_down

icon

Back-up in de cloud

arrow_down

icon

Replicatie in een tweede datacenter

FUNCTIONALITEITEN

GEPLANDE AUTOMATISCHE BACK-UP

U kunt de frequentie en het uur van uw back-ups plannen op basis van de activiteiten in uw bedrijf. Uw gegevens worden permanent beveiligd en bewaard zonder de werking van uw bedrijf te verstoren.

CREATIE VAN BACKUP SETS

U kiest van welke elementen u een back-up wil maken en u maakt zoveel backup sets als u wilt.

BACK-UP OP BLOKNIVEAU

Een incrementele back-up op basis van de Delta Bloc-technologie bespaart tijd omdat alleen de gewijzigde elementen van de bestanden worden opgeslagen.

BACK-UPS VAN HETEROGENE OMGEVINGEN

De EuroBackup-oplossingen zijn compatibel met vrijwel elk besturingssysteem en kunnen alle soorten gegevens opslaan die zich op fysieke of virtuele computers, vaste werkposten of mobiele apparaten bevinden.

BACK-UP VAN VIRTUELE INFRASTRUCTUREN

Dankzij virtualisatie kunnen IT-professionals hun IT-systemen optimaliseren, maar backup tools van traditionele infrastructuren zijn niet geschikt voor een virtuele omgeving. EuroBackup voldoet aan de behoeften van virtuele systemen. Zo kunt u kritieke toepassingen beschermen en het groeiende aantal virtuele machines in bedrijven beheren.

BACK-UP VAN ALLE SOORTEN GEGEVENS

De EuroBackup-oplossingen zijn geschikt voor alle gegevenstypes en complexe databases (Exchange, SQL, Oracle, MySQL…) van elke omvang.

BACK-UP RAPPORTEN

U bepaalt zelf of u dagelijks of wekelijks waarschuwingen ontvangt voor geplande back-ups. U krijgt een melding van elke geslaagde, lopende of mislukte back-up.

VERSIONING

De gebruikers beschikken over alle gewijzigde versies van een document en kunnen een versie van een bepaalde datum terugvinden, ook nadat er een nieuwe versie werd opgeslagen.

BACK-UP EN HERSTEL OP FYSIEKE MEDIA

In dringende gevallen kunt u uw gegevens op een externe harde schijf herstellen en hoeft u niet te wachten tot ze via het internet zijn gedownload.

ONMIDDELLIJK HERSTEL VAN DE BESTANDEN

U hebt per ongeluk een bestand of map verwijderd? Geen paniek, u kunt ze meteen herstellen via uw beheersconsole.

GRANULAIR HERSTEL

U kunt een e-mail of contact granulair herstellen zonder dat u heel de MS Exchange database moet herstellen.

DISASTER RECOVERY BACKUP

Met deze functionaliteit kunt u zonder moeite de volledige configuratie van een werkpost of server herstellen. Dankzij deze module kunt u uw activiteit snel weer opstarten na een zware computerpanne.

PLATFORM VOOR GEBRUIKERSBEHEER

U kunt de back-ups van uw klanten beheren via de beheersconsole voor partners waarmee u uw accounts autonoom kunt beheren.

AL ONZE OPLOSSINGEN ZIJN:

100% Saas

Versleuteling van de gegevens

Redundante opslag in België

Vertrouwelijkheid van uw gegevens gegarandeerd

Onbeperkte bandbreedte

Eenvoudige en intuïtieve interface

Telefonische support in België

Digilover : Agence Web à Namur