icon_contact

Partner worden

De filosofie van EuroConnect

EuroConnect biedt cloudoplossingen waarmee IT-professionals de productiviteit van hun klanten kunnen bevorderen, verbeteren en verhogen. EuroConnect wil haar partners helpen bij de ontwikkeling van hun activiteit inclusief dagelijkse support en advies. De EuroConnect-teams werken samen met de partnernetwerken en stellen alles in het werk om elke aanvraag proactief en gericht te beantwoorden. We streven ernaar onze partners in onze nieuwe programma's op te nemen want door solide partnerschappen aan te gaan kunnen we onze doelstellingen overtreffen.

Ons netwerk

EuroConnect heeft in bijna 10 jaar tijd een belangrijk partnernetwerk ontwikkeld dat de waarde en de bekendheid van de EuroConnect-producten verhoogt. Dankzij hun vertrouwen en hun aanvragen trachten we onze oplossingencatalogus voortdurend te laten evolueren. Ons netwerk is onze grote kracht en we doen er alles aan om onze partners constant te begeleiden en tevreden te stellen. We willen een hecht team creëren dat perfect beantwoordt aan de behoeften van de eindklanten.

Voordelen

MONITORING CONSOLE

Er is een partnerruimte beschikbaar voor een gestroomlijnd beheer waarin alle producten en accounts van EuroConnect kunnen worden beheerd en behandeld.

MARKETINGBEGELEIDING

Om onze partners te helpen bij de promotie van de EuroConnect-producten, stellen we hen verschillende marketingmedia ter beschikking, zoals aangepaste mailings, begeleiding van specifieke evenementen, opstellen van een gepersonaliseerd verkoopargumentarium ...

TECHNISCH-COMMERCIËLE SUPPORT

Omdat de aanvragen van onze partners variëren en de accounts specifiek zijn, staat een specifieke commercieel verantwoordelijke in voor het beheer van de partners. Hij kan de partners ook bijstaan op het terrein.


TECHNISCHE SUPPORT

Het technisch team beantwoordt alle vragen van onze partners en kan in bepaalde gevallen ook op afstand ingrijpen. Voor een beter beheer van het net stellen de technici ook tools en informatie ter beschikking op het partnerplatform.

OPLEIDING

EuroConnect organiseert commerciële en technische opleidingen om aan alle verwachtingen van de IT-professionals te voldoen. We betrekken onze partners bij de lancering van nieuwe producten, zodat zij ze kunnen testen en ons feedback kunnen geven.

Digilover : Agence Web à Namur